Welkom bij Lappe Lady

Lappe Lady wenst u hartelijk welkom op haar blog die opgezet werd in functie van een trip naar Istanbul waar ik samen met 3 vriendinnen, L3 genoemd, de quilterswereld daar onveilig zal maken van 3 tot 11 mei 2012 en op deze manier jullie beetje laat meereizen, al dan niet (verderlicht) gezeten op de schouder van één van de reizigers.
De toekomst zal uitwijzen hoe deze blog daarna zal evolueren.

Nu zo'n 2 jaar later is een nieuwe trip in zicht en jullie mogen opnieuw virtueel meereizen... als de tijd en de internetverbinding meezit

zaterdag 10 mei 2014

Veel nat water

Nog één nachtje slapen en... terug huiswaarts. Blog eenvoudig houden want er moet ingepakt worden. Foto's vind je dus gewoon onder de tekst.

Vandaag Bosphorus tour gepland, we wisten gisteren dus al dat we veel water zouden zien.
We waren echter minder gelukkig met het water dat van bovenaf kwam, noch met 't water dat een voorbijrijdende auto deed opspatten. Evenmin met 't water dat het mooie uitzicht belemmerde. Enfin, 't was een heel natte dag waarbij L1 haar paraplu goed kon gebruiken. Paraplu wou niet echt meewerken en vond het leuker om 't water op te vangen.
Al van bij 't vertrek van de boot was er een hoek af. Niet van ons maar van ons ticket. Bij terugreis was er zelfs meer dan 1 hoek af. En 't bleef maar regenen.

We blijven er echter de moed in houden. Istanbul liet ons met de regen merken te treuren dat het onze laatste volle dag was.

Lappelady vraagt zich dan af of de regen in het thuisland dan een treuren is omdat we terug komen? We gaan er ons hoofd niet over breken en met haardroger schoenen proberen droog krijgen zodat we niet met natte voeten op vliegtuig moeten stappen.

Volgende blogje zal allicht uit het thuisland zijn en dan maken we de winnaar bekend van L1's wedstrijd. Nog eventjes de spanning erin houden.













Morgen onze quilts ophalen, afscheid nemen van vele bekenden, vriendinnen en vrienden. Een lastige taak maar we nemen zoveel mee in ons hoofd en nog meer in ons hart en weten dat we een stukje van onszelf bij hen achterlaten.
Tegelijk ook blij dat we de achterblijvers op het thuisfront terug zien.






6 opmerkingen:

  1. er is altijd een volgende keer he! Hoop dat het water van boven tegen dat jullie moeten landen, uitgeput is. Het is hier op't moment ook aan't regenen. Eens dat hier begint, weet dat niet meer van stoppen... In elk geval een goede vlucht en probeer droog te blijven! XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja , hier is het ook van dat 'onder moeders paraplu liepen eens twee kindjes ....' of is het 'onder L1 haar paraplu liepen eens drie dames?' Hou dus alvast jullie haardroger klaar , want hier is alles ook nat ;-). Goede terugreis

    Groetjes
    Gerd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het leek me een fantastische reis met vele super belevenissen. Goede terugreis, jammergenoeg zullen jullie letterlijk 'van de regen in de drup' terechtkomen... maar het warme weerzien zal al dat water vlug doen verdampen...

    Groetjes en bekom van de emoties!

    Happy sister Kristien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. één grote troost: vanaf woensdag zonnig én droog!
    Welkom thuis!!!
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen

  5. Zonet een telefoontje gekregen van Zaventem, mijn valies zal vanavond thuis afgeleverd worden nog voor 12.00 uur, ze rust ondertussen even van haar reis naar Stockholm !
    Was ik maar ( echt deze keer) in mijn valies gekropen !
    Bij deze ook mijn dank aan wie deze trip tot een succes maakte, de thuisblijvers inbegrepen !
    L1

    BeantwoordenVerwijderen