Welkom bij Lappe Lady

Lappe Lady wenst u hartelijk welkom op haar blog die opgezet werd in functie van een trip naar Istanbul waar ik samen met 3 vriendinnen, L3 genoemd, de quilterswereld daar onveilig zal maken van 3 tot 11 mei 2012 en op deze manier jullie beetje laat meereizen, al dan niet (verderlicht) gezeten op de schouder van één van de reizigers.
De toekomst zal uitwijzen hoe deze blog daarna zal evolueren.

Nu zo'n 2 jaar later is een nieuwe trip in zicht en jullie mogen opnieuw virtueel meereizen... als de tijd en de internetverbinding meezit

woensdag 7 mei 2014

Op reis

Vandaag een reis in een reis gemaakt... met de ferry naar Azië naar de dinsdagmarkt in Kadiköy.
Daarna was ik samen met L1 uitgenodigd door onze (figuurlijk) oudste vrienden voor een etentje, prachtige avond ! Met laatste ferry van de dag naar Europa samen met onze aankopen. Heel moe maar content het hotel bereikt. L3 deed dat enkele uurtjes vroeger en gezien ons late uur van 'thuiskomen' zullen we haar pas morgenochtend terug zien.

Zo veel te vertellen zo veel foto's om te laten zien... maar Lappe Lady haar oogjes vallen zowat toe. Uitgesteld is niet verloren.

Vandaag slechts 1 foto, maar niet onbelangrijk

Wie kan vertellen wat dit voorwerp is krijgt het van L1.
Om te kunnen deelnemen aan dit wedstrijdje moet je reactie geschreven zijn voor zaterdagavond 20u.. Reacties liefst via deze blog dan is meteen duidelijk wie het eerst het juiste antwoord gaf.




6 opmerkingen:

  1. Als het van L1 komt, zal het een schaartje zijn ! Niet in je handbagage te houden. Of misschien juist wel met deze vorm?
    Kustgroetjes,
    L2

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ons Lu haren bril!
    slaap lekker! Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een mini opvouwschaartje ;-)Mijn ma heeft er ook zo eentje. Maar Liliane is mij voor geweest. Proficiat Liliane!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Merhaba!!!
    I cannot say I' m not jealous but I will endure! I' m reading the blog (rather imagining than understanding because the translation is horrible!)
    The object is I think special magnifying quilting glasses!
    Kisses to all of you!

    BeantwoordenVerwijderen