Welkom bij Lappe Lady

Lappe Lady wenst u hartelijk welkom op haar blog die opgezet werd in functie van een trip naar Istanbul waar ik samen met 3 vriendinnen, L3 genoemd, de quilterswereld daar onveilig zal maken van 3 tot 11 mei 2012 en op deze manier jullie beetje laat meereizen, al dan niet (verderlicht) gezeten op de schouder van één van de reizigers.
De toekomst zal uitwijzen hoe deze blog daarna zal evolueren.

Nu zo'n 2 jaar later is een nieuwe trip in zicht en jullie mogen opnieuw virtueel meereizen... als de tijd en de internetverbinding meezit

vrijdag 11 mei 2012

Mooie liedjes enz...

Weer een dagje niet geblogd. 't Is inderdaad niet zo eenvoudig om het bij te houden terwijl men zoveel te zien en te doen heeft.

Ondertussen ging de prijs van de vruchten met een bekende naam de hoogte in. Misschien moet iemand zich zorgen beginnen maken.


























Om ons eraan te herinneren dat de tijd van gaan bijna aanbreekt gooit men ons nog wat Belgische wafels voor de ogen. Huiswaarts trekken, dus valiezen pakken... dit zal andere koek worden, maar dat varkentje wassen we ook wel.



Morgen naar het museum, afscheid nemen van vele lieve mensen en onze quilts ophalen. Oeps, nog iets voor in onze bagage. We zoeken om er toch nog wat zon ook nog bij te proppen.








Onze laatste avond zit er hier helaas terug op en het thuisfront mag gerust wezen. Deze T-shirt hebben we niet nodig.

Tot in koud Belgenlandje !

2 opmerkingen: